Shopping i stan

Äntligen hemma,
Idag har jag och min kära mor varit och shoppat. Åkte först till hööks för hon och pappa har lovat mig nya ridstövlar & ridbrallor. Så det var det första vi fixade, blev också att vi handlade en söt mössa till vintern, Samt vantar som jag hela tiden slarvar bort :(. Köptes även ett brunt schabrak med matchande luva till. Sedan fick jag köpa flugspray och en söt grimma :). Bäst och handla nu när det e stor Rea.

Åkte tillbaka in till stan där jag och mamma gick och käka på en Indisk restaurang. Kyckling &curry med jasmin ris och något bröd tror det kallas nano bröd inte säker. men jätte gott iaf.
Sedan gick vi och handlade lite på bokia inför skolstarten. ny kalender, pennor, block m.m. gick in på vila för att kolla på en fin vit tunika som hängde i skyltfönstret men blev ett inköp av ett par nya jeans istället :) tack mamma.
Slutade med ett besök på H&M där vi inhandlade vars en ny maskara och jag även ett nagellack till helgen.

Så nu kan man nog inte bli tjusigare :P Ikväll blir det träning Med tesse & antagligen josefin också. Imorgon och dagarna framåt besöks HBG festivalen, någon mer som ska dit ?


Maten vi åt idag, Bilden e sen förra HBG festivalen ;) en tradition hihi

Godmorgon

Hej på er alla. Hoppas ni sovit gott ;) för det har inte jag gjort.. skit svårt för att somna igår.
Iaf, igår kväll drog jag hem till therese sjöng sing star och snackade lite skit :P. Josefin ringde också, planerade lite inför HBG festivalen vi tre. Sedan ringde pilla också och berättade om kärlken, Kom på att man nästan kan skriva en roman om detta ;) så vi kan tjäna lite pengar på pernillas liv. HAHA

Idag ska jag och mamma in till HBG. ska bara klä på mig och så. Sedan ikväll blir det nog träning, om man inte e allt för trött efter dagens shoppande.


Var är du idag? När får jag se dig igen? saknaden finns kvar

Resume från falsterbo

Här kommer en liten snutt från falsterbo i Söndags.



Nicklas Arvidsson som också vann :P. Fler filmer hittar ni på youtube.
http://www.youtube.com/user/Mariiiga

Godmiddag

Har precis sovit en timmes middag :) så skööönt.
annars idag har jag bara tagit det lugnt. Skulle igentligen följt med tesse & pilla till väla. Men både pappa & mamma skulle iväg och jobba, så pass gammal som zorro är nu vill ha verkligen inte va ensam hemma. så blev min tur att dela sällskap med han idag, Vi har ätit köttbullar och spaghetti till lunch + att vi varit ute och gått en runda. :).
Ikväll vet jag inte vad som händer.
Men imorgon ska jag och mamma in till stan, ska handla nya ridstövlar samt ridbyxor.


Ciao så länge.
 

Slingor

hejsan, blev ingen träning idag, får ta det imorgon istället :D.
Det blev istället att tesse färgade slingor på mig och att jag färgade hennes utväxt samt lite av hennes slinga, haha rakt och fint ;).
Sedan värmde vi vitlöksbröd mums. Och satte oss framför TV:n och spelade först mario party 2, sedan mario cart :P
tack för en rolig kväll gumman, älskar dig <3

Måndag

hejsan alla!
Kom precis hem från stallet nästan. Pysslat om seller hela dagen han såg ju ut som en skitgris när jag kom. Hästarna har ju sommarlov nu så där e knappt några, :/. så blev inte så länge idag.
Så nu ska jag bara byta om sedan ska jag kila iväg tll therese vi ska träna :)..
Ciao så länge

seller

Fick dessa söta bilderna av Evelina tackar :)

Sing star

Hejsan, helgen som varit har varit underbar. I  Fredags kom josse & pernilla samt hennes kille mattias, vi krängde godis och spelade lite monopol :).
I lördags var jag hos therese vi spelade nitendo 64. HAHA mario party. även AC kom sen med alla sina singstar så det sjöng dom, jag fick dra hem lite tidigare för skulle till falsterbo på söndag.
Där var det jätte kul. regnade lite när vi körde dit sedan sken solen hela dagen.
köpte en grå jacka, vinröd tjocktröja, jacson handskar, Bruna benlindor, Svart luva och en likit.

rolf göran bengtsson 

Godmorgon, god dag ?

Buenos Dias!
Dagen började med ett träningspass med therese :) sköööönt!
Efter det cykla vi hem till therese där hon hämtade pengar och bytte om. Jag passa på att cykla inne på bofinken skolan som man gjorde sist för drygt 7 år sedan när man alltid hängde där :P haha och jag och therese som alltid lekte häst med våra nya cyklar.
drog sedan hem till mig där jag med skulle hämta pengar, då hade någon speciell hört av sig :D über lycklig!
sedan blev det att cykla till storan och handla mat :) blev makaroner och köttfärs. också självklart sallad på det :D HAHA.
hur går en anka? någon som sett? jag såg iaf det live idag!
nepps nu får man nog ta och väcka tesse för hon har sovit middag ett bra tag nu :D.

kiss my as!

ps. snart HBG festivalen, MR snygging 2 ?


kollade filmen igår, därför varit nördig och laddat hem alla låtar!

01.57

Nästan precis kommit hem fårn HBG; jag och smarthuet kolla ju inga busstider eller någontng :) så kom inte mer än till åstorp. Filmen var iaf mega bra. Kan verkligen tipsa er alla om den. kan säga att min kropp rös sådär 99% av hela filmen. Ska inte påstå att jag e smal men bakom oss satt en fet jävla blatte som trodde hon va cool med sina popcorn, vet inte hur mycket jag och tesse störde oss på henne :P men en cooling bakom mig vågade öppna käften och säga till den bitchen. :O. Bra gjort!


Älskling & jag, obeskrivligt hur mycket du betyder för mig<3
kommer alltid finnas för dig iaf bara så du vet. Älskar dig björne<3

Ändrade Planer

Blir inget Halmstad idag :P vi var för sega haha.
Blir istället att åka in och kolla Mamma mia med therese :D. Varken pilla eller josse orka men vi ska nog ses alla imorgon <3. Ne nu får jag kila hem till therese.

Har ni sett filmen? bra eller dålig?

Halmstad ikväll

Så precis kommit hem från träningen, lite mjukstart :P. Ikväll blir det Halmstad kolla rix fm i think, vet inte riktigt med vilka än :) tesse iaf. Hon tjatar att jag ska in i duschen nu, tyvärr åker inte fler flätor tesse sa jag inte hann det :(. Det som gör så ont :O. aja bloggar senare.

Äkta kärlek, ge mig! <3

Målardag

Hejsan :) idag gick man upp vid halv 11, skönt att få sova i sin egna säng nu (A).
Sedan körde jag moppe ut till stallet började måla direkt, bara jag och Ewy som va där sedan kom johanna och bengt också. Allt är nästan klart nu bara överkanten som ska fin justeras. Även några flätor har åkt av.



så nu ska man strax iväg till Therese sedan ska vi iväg och träna :) typ 100 år sedan sist för min del. Ciao så länge

E viva y España

Måndag: började att hela familjen ink Tesse följde med för att ta avsked kl 05.10 på morgonen :). Körde igenom hel dryga tyskland & frankrike.avsked
Tisdag: Framme i Roses vid 12 tiden :). Började med att checka in sedan packade vi upp alla våra grejor och sedan låg vi och stekte på stranden, kl 16.30 bjöds det på sangria. tyckte det va sådär :/ ngn som smakat? sedan drog hela gänget till beach comber där lärde vi känna trevliga tab :Ddricka spanska drica på beack comber

Onsdag: sov vi till 8 typ, eller jag iaf :) gick ut och gick en runda kollade rundor lite och försökte lära mig vägarna till hotellet :) för det va ju jag som fick vara orienterare :P. Sedan åt vi tsm frulle. rätt gott faktiskt :) sedan blev det stranden idag med. på eftermiddagen hyrde vi och grabbarna tramp båt :). På kvällen drog jag och pernilla till stans mysigaste resturang med ralle & danne där vi käkade bläckfisk. MEGA GOTT! efter det bestämde vi oss för att gå in till Roses med Emelie och ronja mys. Sedan in om beach comber sedan soooova :)
jag trampar i tampbåt  emelie ronja pernilla

Torsdag: Badlandet Aqua Brava idag :) frukost som vanligt sedan tog vi buss med hela familjen Karlsson samt Hans familj :). Mycket badande och solande :) inte så lätt att förklara men ett måste att besöka om du ska till roses kan jag säga. på kvällen blev det shoppning för min och pernillas del :) köpte ett Halsband och ett armband. Sedan blev det beach comber ikväll igen.
 dricka  

Fredag: idag blev det att vi solade hela förmiddagen sedan blev det fest :) vi skulle till ett discotek som heter Sodiac :) jag och pernilla shoppade lite dricka på dagen och fyllde handfatet för att det skulle hålla sig kalla till kvällen :) innan sodiac satt vi på beach comber och tog några drinkar Mai tai och pernillas berömda pina colada:P
innan utgång    
  

Lördag: slappe dag till max :P stranden långa dagen, använda lite olja glömt att berätta om den ju :P den va iaf skit bra speciellt för pernillas huvud :) träffa ju lite pågar också. blandannat vissa som rökte marijuana :S. där va till och med så man kunde köpa :S. skulle köpt med hem till tesse HAHAHA. 
Söndag: ännu mer shoppning och marknad inne i roses :D på kvällen gjorde jag rasta flätor inbakada då :P emelie kände också suget så hon gjorde också det från 25 E till 10 E rätt bra :P även på strandpromenaden fixade jag en klocka till pernilla för 10 E. Duktiga marika är bra på att pruta, Även ronja HAHA :P
  
Måndag: Sol och bad för sista dagen även det viktigast vi planerat handlades in :) blev att vi tog avsked på beach comber, va tvugna att säga hej då till lilla tab :P .
Tisdag: handlade mat till hemresan :) och satt 30 timmar i en buss, märks jag börjar bli trött på att skriva va? :) HAHA

Onsdag: Söta josefin ringde och frågade hur det varit :) även planerat att vi ska ses en dag :) saknat dig så mkt.
Therese kom hit sen tittade på alla mina fina grejor :) tror hon tyckte jag blivit lite brun också :P hihi vi ska nog leka imorgon också :) Älskar henne så mkt :) <3

God nattt Alla läsare
 

España

Alldeles strax är jag på väg till Spanien :).
Ville bara säga att jag kommer sakna er alla här hemma och hoppas ni klarar er i 10 dagar utan mig HAHA.
jag och seller
snutten stor saknad<3

Sims 2

Hej igen :)
Nu är allt packat och klart och jag är spänd som fan. pirr i magen och allt :) mamma e också orolig som fasen går här fram och tillbaka och vill jag ska titta genom väskan än en gång. Men jag har nog inte glömt ngt :P.
Någon mer som ska resa i sommar ?
Blir borta i 10 dagar, kanske man kan försöka blogga därifrån (A). Kommer sakna alla? (två kan man väl säga) mina underbaringar något så enormt. Men jag har en liten surprise för dom :) men mer säger jag inte :P
Lite rädd för att lämna Zorro också, det känns lite körigt. Men min babe väntar här på mig när jag kommer hem :D.

Så e det ju så här att Datan hänger ju inte med till Spanien :( och alltså inte min underbara Familj i SIMS. HAHA kan tyvärr inte nämna namnen men dom har väldigt trevligt med sin hund och barn :) HAHAHAHHAHAHAHHAXD.
Så blir att spela nu kanske kommer ett inlägg innan jag for iväg.
Simsnördar, kontakta mig?

Ciao bloggare ♥


hjulning?

 
Hur bra lyckades dom  på en skala från 1-10 ? :D

EkeboFestivalen

God Eftermiddag.
Igår åkte man till Ekebofestivalen med hela gänget :) jätte skoj. Började hemma hos Josefin där det bjöds på jordgubbar, mums. Sedan åkte jag med Carolins Farfar och hängde med han in på Ekebo. Tack <3. där blev det livat direkt, jag och carro lullade runder lite först sen kom resten :).
Träffade vaktis från skolan han va minsann på lyset haha. Sedan lyssna vi lite på lasse men det sög, enligt mig och pernilla så vi träffade ett gäng stockholmare haha myys, ''lånade'' sol brillor för såg ju knappt något xd. Sen blev det bara att han aldrig fick tebax dom så jag e nu ny ägare till ett par solbrillor.
Efter det träffade jag mina kära vänner från HBG festivalen förra året. HAHA dom försökte lura i mig en massa skit. Sedan blev det jävligt ös vid Joddla som vanligt.
Joddla bättre än lasse stefans eller vad säger ni?
där hittade vi dom snygga tvillingarna så jag och carro tafsade lite ;) . när joddla väl va slut va man rätt hes och sönder trampad. iaf ja :(. Försökte få MR snygging två att bli vän med mig, men inte så lätt :( från och till om man säger så.
Mamma hämtade mig Therese & Emelie. Och väl hemma sitter en liten lönneberga, blev mys mys mys. så trötta som vi va gick vi upp kl 10 och gick in och la oss i min mysiga säng. nu har vi ätit och spelat Wii :)

Tack för en underbar kväll allesammans bästa på länge. Längtar redan till nästa år. :D
 Vilka hänger på då?
Pilla & tess josefin Carolin
 jag & pilla jaoctess tesse & mange

Godmorgon

godmorgon allesammans.i sommarklänning
Solen står på topp idag också, någon mer som tänker sola mer än jag?
Chansar på att Therese kommer hit en sväng :). Ikväll blir det ekeboFestivalen med gänget. Säger bara kvällen kommer bli minnesvärd. Iaf för min del om jag träffar Mr snygging 2 HAHA. Imorgon natt sitter jag på bussen ner till spanien känner mig lite stressad vet inte riktigt varför :P. Men tror allt är packat och klart ska bara i resväskan också.
Poolen & solen kallar hörs vi inte mer innan Spanien så får alla ha en Super kväll :)



Ciao

Sing star :)

Har precis kommit hem från tesse. :) Innan
dess var jag hos Andreas han bjöd på massa gott.
Vi hade trevlans jag och anders ägde på sing star eller jag gjorde nog det :P. testat? jag e rätt trött av mig haha och hes i halsen för den delen. Bilder med mera kommer imorgon perhaps :)

God natt 23.31

Fredag hela veckan.

I just can't get you out of my head, Boy your lovin' is all I think about!

Fredag

3 dagar kvar sen e man på väg till spanien. :)
Idag försov jag mig vakna 9.45 och skulle ta bussen 10.10 :S.
har aldrig gjort vid mig så snabbt innan, men jag hann iaf
 så jag och tess drog in till Ä-holm och badade och solade.
riktigt skönt. tesse har tipsat om vattenflaska som
jag kan ha med till Spanien var skit bra idè. Tack<3.
Både dit och hem körde vi förbi ekebo gud med husvagnar längtar tills imorgon, hoppas du är där :D.
Nu ikväll har jag klippt gräset pappa och jag har kommit på att den klipper nog inte:S. CP maskin blir väl att köpa en ny någon gång i tiden. Har precis snackat tele med Andreas han berättar med goda nyheter att där e mellan 35-40C nu i spanien. :O.
Väntar annars bara på att mamma ska komma hem så vi kan äta. sen tänkte jag spela lite sims :).

Ciaofolks!

Torsdag

Sista dagen på Ridlägret idag :). Uteritten gick väl sådär :P Matilda red Figge & jag Passe en runda som tog 45 minuter i vanliga fall tog cirka 2 timmar idag. Pågrund av att bertil hade sina egna vägar :P haha. Jag och matilda lät ungarna fixa sig själva idag medans vi solade på bänkarna :) haha så lite färg har man fått :D. På eftermiddagen tog ungarna även

ridborgarmärket och seller bara sprang :P.
Myste sedan lite med älsklingen sedan körde jag moppe hem! idiot körde rakt ut framför mig :O.
nu har jag precis duschat och jag och mamma ska ut och gå en runda med Zorro. Imorgon vill jag till stranden, Tesse kanske hakar på någon mer som e sugen? :) kan ju alltid höra av er.
Ikväll händer inget spec. Tv:n kallar nog nya avsnitt av Ghost Whisperer :O)



Ciao folks

Onsdag kväll...

Vi satt ute i det fina vädret och åt :) Mamma hade gjort makaroner och köttbullar mums. Sedan brännde mamma sig på strykjärnet så hon fick värsta brännmärket på armen :S. Så det gjorde ju jätte ont, fick därför gå med Zorro. Träffade en söt pudel på vägen som vi hade sällskap med, Zorro betedde sig som en valp medans pudeln som är valp var cool lugn haha :D min hund e bäst<3. Så nu har jag precis kört in moppen och bilen i garaget, Får ju träna på det också så jag kan ställa in bilarna sen hehe. Ne nu kallar TV:n och kanske Wii haha

jobb imorgon 9-16 sista dagen i stallet innan Spanien.

Onsdag :)

Har precis kommit hem från Helsingborg, jag och mamma övningskörde in, handlade även på maxi också lärde jag mig att tanka :D. Annars idag har jag jobbat mellan 9-16 red ut med Seller hittade en sjö där vi tog oss ett dopp, Skönt!
Nu alldeles strax ska jag ta och Ringa 3 det bara klabbar hela tiden ju :/. Maten kallar också, Jobb imorgon sedan ledig Fredag- sön :) sedan spanien på måndag :D wiho

Ciao

Husvagnen / Väla

Hej, :)
Igår kväll blev det monopol spelande i husvagnen :) slagge även där. ställde klockan på hal 9 så det var bara att stiga upp. Drog sedan till Väla med tesse & pilla där vi mötte Josse. gick där ett bra tag och lyckades samla ihop En klänning, kjol, Solglasögon, Solkräm, minifläkt & ett Spel. Blev alltså inga byxor som jag hade fått pengar till :(.
Nu väntar jag på att Pappa ska komma hem han är just nu och handlar, för sedan ska vi spela lite :) wiho. Ikväll vet jag inte vad som händer men jobb imorgon iaf :).

Ciao Folks<3



Kläder

RSS 2.0