Måndag...

Exakt 1 vecka kvar till Spanien :D
Idag har jag jobbat mellan 9-16 goodie. Red ut med Seller också, wiho han va laddad idag. Haha dagens bästa matilda ringer och ber hennes parents hämta henne och dom ber henne gå hem :P stackare jag hade dödat mina Föräldrar:O.
Väla imorgon med tjejerna :) ska köpa ett par jeans om jag hittar några snygga, alla andra har ju i stor sätt spruckit :(. Annars kanske man shoppar i spanien om man hittar ngt snyggt :P
Har precis duschat så ska starta Sims och spela lite.

Ciao folks

Söndag kväll!

Therese har precis gått hem, hon har i stort sätt tillbringat hela dagen här<3. Först och främst spelade vi Sims i några timmar, där min familj är så cool XD. Sedan blev det en runda upp till Storköpet där det inhandlades lite snacks. Tesse tog en halv dag på sig som vanligt ;). Kvällen har bestått av Monopol spelande. Gissa vem som vann? jo jag överlägset. Tesse fick sälja alla sina gator för att kunna betala mig HAHA. Utklassad!
Ne nu så ska jag strax byta om för sängen kallar. Jobb imorgon :).

God natt folks <3

http://www.youtube.com/watch?v=wmvjIvsHqw8

Godmorgon

Har nästan precis vaknat, skönt att sova länge idag när man i vanliga fall går upp vid 6 :/. Igår var jag med josse, pernilla, tesse, emelie & josse. Vi åkte till Åstorp och kollade läget där lite men dött som vanligt haha, Åkte sedan en sväng till HBG fast först körde vi in om hyllinge josse och louise tvättade bilarna medans jag och PK  gick till Max och handlade glass :D. Vidare in till HBG där vi kollade streetrace men inget vidare det heller :P Blev sedan knutan där vi tog tåget till Åstorp för att se om något roligare hade inträffat men så var det inte ;P haha

Nu ska jag ut och gå med zorro sen får man se vad dagen bär med sig.

Ciao!

Snart snart..

Snart så bär det av till spanien, bara en vecka och 2 dagar till, kommer bli så skönt. Fast först ska man jobba lite till och man får ju inte missa Ekebofestivalen wiho. Jag drar ju nästan bara dit av en anledning haha.
Annars idag har jag varit i stallet hade ridfritids med Elin. Sedan visade jag Håkan och Anna hur de själva kan klara sina hästar. Så idag har jag varit duktig. Nästan precis duschat så ska snart äta sedan ikväll blir det torparedagarna med friends<3.

sedan förra året
(Ett år sedan)

Ciao så länge...

Hela veckan i ett streck! ( häst )

Måndag: Åkte till stallet red dressyr i paddocken med Seller. Det gick väl sådär :/. sedan hem duscha äta sova.

Tisdag: Åkte till stallet, blev tillfrågad av Håkan att ta hand om hans hästar ett tag på grund av att micki e sjuk och anna e på semester eller något. Så det blev att rida ut med Seller i skogen sedan red jag och amanda lite i ridhuset :) seller var mycket duktigare idag. Sedan blev det att ta hand om Sheila gick ut och gick med henne, bra för mig också haha. Garant fick springa av sig all sin överskottsenergi i ridhuset idag. plåstrade även om stackaren :(.
På kvällen kom pernilla en sväng vi åkte och kollade när johanna hopptränade för niklad arvidsson. sedan drog vi hem här och snackade om allt typ :) så kul att ha någon att snacka med. Älskar dig<3
från hoppträningen


Onsdag: Åkte till stallet började med att rida lite gymkana med ''kompisarna'', sedan tog jag hand om Garant och Sheila
samma som igår. Sedan på kvällen blev det kvällkurs, som alla vet e seller inte rolig i dressyr. Men hoppningen gick bra, länk kanske kommer till youtube sen. sedan var man hemma vi 10. Sängen kallade direkt.

Torsdag: Samma som onsdag.

Fredag: Idag har jag för mesta del gjort samma som igår. Förutom att jag stötte på två vilsvinsungar i Sellers gräshage :O tror ni han blev rädd? kan ju säga att seller har aldrig hoppat så högt innan och rakt in i staketet. jag släppte seller snabbt in i hagen och han sprang som en sköten raket typ :P haha och jag sprang till stallet och varnade dom andra;)
Ikväll ska jag nog vara med underbaringarna :D ska bli jätte kul. Torparedagarna denna helgen också. <3

Ciao :D

Sommarlov

Nu har man haft sommarlov i 2 veckor, inget speciellt har hänt kan jag säga. Lovet är så tråkigt, det bara regnar hela tiden :(. Längtar tills jag och Pernilla ska till spanien om så där drygt 2 veckor. Och att kanske dåsolen följer med oss hem. Hela denna veckan har jag Seller, vi red i paddocken idag han var jätte duktig, vi ska vara med på kvällskurs i hoppning och dressyr onsdag och torsdag :D håll tummarna för oss att det går bra.
Imorgon blir det en runda i skogen, så mysigt.
Ciao folks.....  

jag och seller

RSS 2.0