Pappas dag

Idag blir det till att fira pappa som blir hela 51 år :), Ett stort GRATTIS till dig, senare blir det att åka och träna. Annars ser dagen ut som vanligt.
Jag är inte klar med Geografin som också måste göras :/. Samt att jag har ett stort spanska prov som jag inte börjat träna till. Igår var vi hos therese, kollade OC säsong 4 fast jag somnade haha, och för er som försökt ringa min mobil. Det funkar inte för jag håller på att få ''kontantkort'' så den e avstängd hela söndagen. :( Men men ni andra kan mitt telia nummer HAHA, säg inte hur många nummer jag har, :S.
Nej nu ska jag börja göra vid mig, för snart kommer mormor
Ciao folks!

Äntligen

Äntligen har jag och Pernilla tagit tag i våra liv nu :), Var idag på simmhallen och köpte ett träningskort, så fram till sommaren blir det nu hårdträning samt inget godis ätande eller annat onyttigt! Och på grund av detta får jag nu börja planera :S inget jag är direkt bra på, men som idag då får jag sätta mig och arbeta med Geografi arbetet som ska va inlämnat på tisdag, Kris! För till helgen är redan i stort sätt planerad och har absolut ingen tid till läxa då.
Ciao folks!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0