Hjärtklappningar

Tisdag natt var hemskt:O!
Min stackars vovvsing mådde inte alls bra. Han som aldrig uttrycker sig om hur han mår. Visade verkligen det denna natt. Mamma & pappa hade suttit och vaktat han, men kallade på mig. Zorro känner sig tryggare om vi alla hjälper han. När jag väl kom då ville han genast gå ut och kissa sedan ville han sova. Precis som allt va bra. Onsdag morgon var kass. Han mådde inte alls bra och ville varken äta eller kela. mamma kände efter och det visade sig att han hade värsta eksem utslaget på huvudet. Ringde veteirnären och fick en tid. Medans jag cyklade till jobbet och arbetade.

Hemma vid 4. zorro hade blivit rakad på huvudet hihi så söt han va. veterinären hade lyssnat på hans hjärta. han hade lite hjärtklappningar. Det vi hört på hans andning också. Därför de inte ville ge honom någon pencilin. Så de var snälla och bokade en tid imorgon (fredag) hon hjärtspecialisten Torkel falk?. Han har varit med på TV många gånger  :) ska bli lite kul och träffa en så duktig veterinär och jag hoppas verkligen dom kan hjälpa mitt hjärta.
För det finns verkligen ingen som betyder så mycket för mig som han, Det låter konstigt men inga syskon eller någonting så e det han jag har spenderat mina dagar med sedan jag vad 6 år. Och han gör verkligen allt för mig <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0